Turquoise Vlam

De turquoise energiestraal staat voor eigenliefde en turkoois staat voor Atlantis en voor de dolfijnen. Met hun krachten om van hart tot hart te communiceren, met hun talent zich de diepte van de oceaan toe te vertrouwen en mee te deinen op de golven.

Zo komen zo gaan. Zoals ook de adem komt en gaat.

Turkoois laat de longen wijd worden. Zodat we de waardevolle levensenergie zoveel mogelijk kunnen opnemen en kracht verzamelen om ons aan de stroming van het leven te durven toevertrouwen.

 

Zich tegen onze levensstroom verzetten (verzetten tegen de golven, die toch komen en gaan), veroorzaakt stuwing in ons energiesysteem.

Zo brengt turkoois weer beweging in ons leven en vooral ons gevoel.

De turquoise straal is een gechanneld systeem dat ons gegeven werd door engelwezen, Amai genaamd.

Het betekend, dat de turquoise vlam niet afkomstig is van een opgestegen meester, maar door een energiestraal, die aanvullend is op de 12 goddelijke stralen die tot beschikking worden gesteld om ons direct in de nieuwe energie te dragen. Deze straal staat in bijzonder nauwe verbinding met Lady Nada, Serapis Bey en Hillarion.

 

Deze inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief Nederlandstalige handleiding en certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak