Full Spectrum Healing


Deze energievorm is afkomstig van Ole Gabrielsen en wordt evenals zijn andere energieën gekenmerkt door de eenvoudige toepassing en krachtige healing. Usui Reiki is de groene straal, terwijl Full Spectrum Healing de hele regenboog is. Doordat het alle kleuren bevat is het in staat om op alle niveaus te healen.

 

Full Spectrum Healing kan daar effectief zijn, waar de gewone Reiki het soms laat afweten. Naast het "gewone" healen is het een ideale energie om zaken uit het verleden te helen. Full Spectrum Healing helpt je bij het loslaten.

 

Voor een zelfbehandeling leer je een simpele techniek, waarmee emotionele bagage uit het verleden kan worden los gelaten. Ook leer je een specifieke techniek voor het geven van zeer krachtige behandelingen met Full Spectrum Healing. Daarnaast komen het geven van een afstandbehandeling en hoe anderen in te wijden aan de orde.

 

De energieën die Ole channeld bevatten altijd een korte en duidelijke handleiding.

 

De kosten voor deze inwijding bedragen 30 euro. Dit is inclusief nederlandse handleiding en een certificaat per mail

 

Full Spectrum Healing is DOEN, laten stromen, ontdekken en ervaren.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak