Spiritual Animal Healer Program

Algemeen
Het Spiritueel Heling programma voor dieren helpt op alle mogelijke gebieden.
Iedereen kan leren werken met de energie van dit systeem, er zijn geen voorwaarden gesteld om deze energie te kunnen gebruiken.
Enige kennis van de werking van Reiki energie is wel een voordeel.
Het programma bestaat uit 6 inwijdingen (+ een bonus inwijding). Bij elke inwijding word je op een steeds dieper niveau sterker verbonden met Spiritueel Dieren Healer energie. Het systeem biedt je de mogelijkheid, om met een steeds krachtiger wordende energie te leren communiceren met dieren en ze te helen.

 

Inwijding 1 Communicatie met dieren
Versterkt de mogelijkheden om met dieren te communiceren en ze te begrijpen.

 

Inwijding 2 Helen van emotionele trauma's bij dieren.
Deze inwijding helpt je om op emotioneel gebied in contact te komen met dieren. Je mag op dit gebied met hen werken en hen helen. Door met het dier samen te werken, spoor je de oorzaak van het trauma op en helpt het dit te verwerken.

 

Inwijding 3 Lichamelijk helen van dieren.
Je wordt verbonden met de sterk helende energieën welke je zullen helpen om lichamelijke kwalen bij dieren te helen, pijnen te verlichten en het herstel proces bij letsels of ziektes te versnellen.

 

Inwijding 4 Gedrag bij dieren
Van moeilijk of afwijkend gedrag bij dieren leer je de oorzaak op te speuren en het te begrijpen. Daarna ga je door samen te werken met het dier eraan werken om het gedrag weer in goede banen te leiden.

 

Inwijding 5 Wilde dieren in de natuur helen.
Door de inwijding wordt je verbonden met de energie van de wilde dieren en hun natuurlijke leefomgeving. De energie werkt in op de natuur om deze te helen, helpt de dieren in het wild te overleven en zorgt ook voor de diersoorten die met uitsterven bedreigd worden.

 

Inwijding 6 Ondersteuning bij het overgaan (overlijden)
Je wordt verbonden met een sterke energie die je zal helpen bij stervensbegeleiding en ondersteuning geeft bij het liefdevol en in vrede overgaan van het dier.

 

Bonusinwijding.
Voor deze 7 inwijdingen betaal je samen 60 euro. Dit is inclusief Nederlandse handleiding  en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 25,25. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak