Priesterschap van Melchizedeck

De weg van Melchizedeck's Orde geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid. De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao's.

 

Deze Orde gaat terug naar Melchizedeck, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder. De lessen van Melchizedeck's Orde zijn subtiel en worden niet direct verder gegeven. In de twee levels ontvang je in totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

 

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot 'het weten'. Je leert om anderen in de Priesthood of the Order of Melchizedeck in te wijden.

Met de Priesthood of the Order of Melchizedeck inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienste van het Hogere Goed.

 

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich mee brengt.

 

Deze inwijding is onderverdeeld in 2 levels.
Level 1 omvat 11 afstemmingen en level 2 8 afstemmingen
Deze 19 afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven.

 

De kosten voor deze inwijding bedragen 30 euro.
Bij deze inwijding ontvangt u een nederlandse handleiding  en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak