Dieren Licht taal

 

Wil je weer een dieren licht taal kanaal worden, dan is het nodig dat dit kanaal opnieuw geopend wordt. Iedereen heeft dit kanaal, alleen is het tijdens je leven, door allerlei oorzaken verstopt geraakt.

Kinderen hebben een zeer gezond mededogen. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in het wel en wee van dieren en zijn ze nauw met hen verbonden.

Het kan voorkomen dat kinderen “vertalen” wat een dier zegt.

Doordat hetgeen een kind zegt vaak als fantasie of belachelijk wordt afgedaan, delen kinderen vaak hun ervaring niet langer of vertrouwen er niet meer op. Hierdoor verliezen ze deze gave.

Het is heel goed mogelijk dat ook Jij, deze gave in je kinder jaren “geblokkeerd” hebt.

 

De communicatie van dieren met de mens:

Op het aardse niveau door gebaar, mimiek en bij verschillende soorten, zoals honden, katten, vogels, reageren ze op ons stemgeluid.

Op energetisch niveau communiceren ze op telephatische wijze. Soms in zinnen, maar het kan ook in beelden, kleuren en gevoelens. Dieren passen zich aan, aan het niveau waarop

mensen met hen communiceren en zenden op gelijk niveau hun boodschappen.

 

De naam Dieren Licht taal is voor dit systeem gekozen omdat het kanaal, dat voor de communicatie met dieren heropend wordt, energetisch in het licht ligt.

Het is heel goed mogelijk dat je na deze inwijding ook in staat zal zijn om aura's van dieren te zien en/of door de interpretatie van beelden en kleuren voorzien wordt van verdere informatie.

 

Deze prachtige inwijding mag je voor 30 euro ontvangen. De prijs is inclusief nederlandse handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.