Dolphin Trilogy Reiki

Dit systeem is via meditatie en het daadwerkelijke contact met dolfijnen ontwikkeld door Shanti Johnson en Sheryl Carter.

 

De Dolphin trilogy bestaat uit 3 graden:

Dolphin Healing Reiki

Orca Empowerment Reiki

Dolphin Crystal Reiki.

 

Dolphin Trilogy Reiki is gebaseerd op een driedelig healings systeem in: Dolfijnen, Orca's en Kristallen energie.

 

1e Graad inwijding

Dit is een versterkte vorm van Dolfijn Reiki.

Je krijgt een symbool dat je kan gebruiken bij healings en meditatie.

Je leert een uitgebreide dolfijnen ademhalingstechniek, waardoor je je nog beter en makkelijker met de dolfijnen kunt verbinden.

Dolfijnen zijn meesters in genezing en de bewaarders van het licht op de planeet Aarde. Ze zijn hier om over ons te waken, om ons te helpen, om ons te steunen en om ons te leiden naar de herinnering om eenheid uit te stralen.

 

2e Graad inwijding

Orca Empowerment.

De Orca is het grootste lid van de Dolfijnen familie, ook wel de ''Killer Whale' genoemd.

Ook bij deze inwijding krijg je een symbool en leer je je te verbinden en werken met de krachten van de Orka's. De Orka's zijn de grootste leden van de dolfijnenfamilie.

Door de inwijding ben je in staat om je af te stemmen op hun energie en ze uit te nodigen als je iemand een healing geeft. Ze zult hun Helende kracht ervaren tijdens een Healing.

 

3e Graads inwijding

in deze Trilogy krijg je een 3e symbool aangereikt die je kunt gebruiken bij Meditaties en Healings.

Na de inwijding in Crystal Healing kun je gebruik maken van de edelstenen, zodat je behandelingen krachtiger worden.

Kristallen en stenen zijn de belangrijke gebruiksvoorwerpen van de meeste Healers, die gebruikt worden om cliënten mee te behandelen en blokkades op te lossen.

Trilogy Dolphin Reiki kan je leven veranderen.

Je intuïtie zal versterkt worden, je dromen worden helderder, je zult enorm veel Liefde en wijsheid van de Dolfijnen en Orca's ervaren, die als gidsen kunnen fungeren op je levenspad en tijdens meditatie en healing.

Het bijbehorende handboek geeft veel oefeningen en meditaties, die je helpen om jezelf af te stemmen op deze bijzondere energie.

Bij emotionele thema's is deze healing uitstekend te gebruiken bij trauma's verdriet, angst en depressies.

Na afronding van de 3e Graad ben je Dolphin Trilogy Reiki 'Master' en kun je anderen in deze energie vorm inwijden.

 

Dolphin Trilogy Reiki kost 50 Euro.

Je krijgt hiervoor 3 inwijdingen, een handboek in het Nederlands en een certificaat. De handleiding en het certificaat wordt je per mail toegestuurd.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 21 euro. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak