Licht van Lemurië


De Licht van Lemurië-inwijding verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende/heldervoelende/helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden, naar boven te halen. Misschien heb je deel uitgemaakt van deze cultuur in een vorig leven, en als dat zo is, kun je wellicht de echo van waarheid horen die verborgen is in de informatie in deze handleiding. Dit komt omdat de verre herinneringen die al zo lang verborgen zijn, naar boven beginnen te komen. Ze laten je de weg zien van licht, liefde en kracht. Kijk verder dan dit leven. Kijk naar het verleden, en dan naar de toekomst, want nu is de tijd dat je een verschil kunt maken voor morgen.

 

Deze kost 30 euro. Dit is inclusief Nederlandse handleiding  en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak