Shambhala MDH ( Multi Dimensional Healing )

 

Shambhala Multi Dimensional Healing is krachtiger als Reiki. Het is (net als Reiki) een universele energie die gezondheid en genezing benaderd en waar niet alleen naar de klacht gekeken wordt, maar gezocht wordt naar de kern/oorzaak van het probleem. Hiervoor wordt er dieper gegraven in je verleden, karakter, houding, gedachtes enz.

De gever heeft géén invloed op de werking van de energie. Shamballa MDH heeft een eigen denkkracht en zal zelf zijn weg zoeken naar die plekken die als eerste een behandeling nodig hebben.

Shambhala gaat verder als Reiki, is krachtiger en heeft minder specifieke richtlijnen.

Shambhala gaat er vanuit dat ieder mens recht heeft op zijn/haar eigen proces en zijn/haar eigen pad volgt.

Shambhala kan de ontwikkeling van je intuitie versterken, je vermogen tot inzicht verbreden,

je persoonlijke ontwikkeling op meerdere vlakken versnellen en rust en vrede in jezelf en jouw omgeving brengen.

 

Je wordt een positiever, evenwichtiger, en krachtiger persoon, je zelfvertrouwen groeit en doordat het negatieve vervangen wordt door positiviteit kom je steeds meer in balans of wel in je eigen kracht.

 

Verder kan Shambhala een hulpmiddel zijn bij o.a. :

het behouden van je eigen energie
beter kunnen omgaan met conflictsituaties
jezelf niet meer laten leegzuigen door anderen
meer zelfkennis ontwikkelen
makkelijker kunnen communiceren met anderen
het ontdekken van je eigen wensen
leren omgaan met stress en het voorkomen hiervan
grenzen leren aangeven aan je omgeving
leren om meer jezelf te zijn
het ontwikkelen van je eigen innerlijke kracht
beter aangeven wat je werkelijk wilt
spiritueel groeien en meer inzicht krijgen

Het is geen vervanging van medische zorg en/of medicijnen.

Maar kan wel iedere therapie en je zelf genezende vermogen ondersteunen.

 

Je hebt geen speciale vaardigheden, ‘bijzondere gevoeligheid’ of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Deze energie is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je moet het alleen willen proberen !

De essentie van een Shamballa inwijding/activatie is je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling stimuleren, versnellen en verrijken! Na de inwijding kan je jezelf en anderen healen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak. Deze ‘healing vaardigheid’ is eigenlijk een bijproduct van de inwijding. Je hoeft dus geen healer of lichtwerker te willen worden om Shamballa te doen, je kan Shamballa ook gewoon voor je eigen persoonlijke spirituele ontwikkeling gebruiken.

Met de Shamballa energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc. Shamballa is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

Shamballa MDH bestaat uit 4 graden. Dit systeem is als een volledig pakket te volgen, maar ook elke graad afzonderlijk.

 

De prijs per graad bedraagt 50 euro, boek je het volledige systeem dan betaal je 175 euro.

De nederlandstalige handleiding en het certificaat ontvang je per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 21 euro per graad, bij boeking van het hele systeem betaal je 73 euro. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak