Wat is Heilige Vlam Reiki?

Heilige Vlam Reiki is een krachtig systeem dat is samengesteld uit verschillende bronnen, gekanaliseerd in de fysieke vanuit de spirituele sferen om het te delen met iedereen die zich hier toe aangetrokken voelt.

 

Heilige Vlam Reiki bevat een aantal visualisaties en geleide meditaties om het lichaam en de geest te healen, genezen, en/of een goede balans binnen het systeem van het lichaam te handhaven, zowel fysiek als energetisch.

 

Je hoeft geen symbolen of ingewikkelde technieken te leren.

 

Heilige Vlam Reiki is zeer eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Het is moeilijk te beweren dat de Heilige Vlam Reiki energie krachtiger is of, van een hogere frequentie is dan elke andere vorm van Reiki.

Dit is een individuele beleving en wordt overgelaten aan jou omdat te beslissen.

Alle Reiki energieën komen van dezelfde Bron en het is uniek en bijzonder dat we verbinding kunnen maken met deze energie.

Als je je voelt aangetrokken tot deze werkwijze is dat waarschijnlijk de onbewuste resonantie met de geest. Dat is rede genoeg om deze techniek, die voor ons vanuit de Hoogste Bron wordt gestuurd te leren.

 

In Heilige Vlam Reiki vindt je verwijzingen voor verbindingen met Opgevaren Meesters, als ook Aartsengelen en andere spirituele gidsen. Er is geen enkele verplichting of suggestie om een van je huidige overtuigingen te veranderen.

 

Een inwijding in dit systeem kost 30 euro. Dit is inclusief nederlandstalige handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak