Atlantische Licht Tempel Energie.


In Atlantis waren er veel licht tempels. Ieder van hen had een bepaald energie niveau om de mensen te helpen de volgende stap voor zichzelf te zetten. Hen stap voor stap te leren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

 

De Atlantische Licht Tempel Energie helpt je (met groene helende energie) jezelf verder te ontwikkelen en om “oude” blokkades voorzichtig te verwijderen..
Het systeem laat de oude Atlantische energieën, die uit de Atlantische Oceaan kwamen, herleven. Veel mensen lijden vandaag de dag vooral aan stress. Of het nu op school, beroep of thuis is, overal ligt stress op de loer !.

 

Wanneer je je gestrest, bedrukt of depressief voelt, kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vul jezelf dan met de Atlantische Licht Tempel energie.
Ook bij pijn helpt deze energie, om je weer op jezelf te kunnen bezinnen.

 

Bewerk ook de vrijgekomen blokkades met deze energie, wentel of omhul je er eenvoudig weg mee.

 

Atlantische Licht Tempel Energie kun je op ontelbaar veel manieren gebruiken. Volg gewoon je gevoel. Je kunt altijd, zonder beperking, gebruik maken van deze energie.

 

Voor de inwijding betaal je 30 euro.  Je ontvangt  een nederlandse handleiding en het certificaat  per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak