Chakra Healing Inwijding

 

Voordat je deze inwijding ontvangt, wordt er vanuit gegaan dat je de basiskennis van de chakra's en hun energie machtig bent. Als je niet veel weet over chakra's, zijn er tal van boeken verkrijgbaar over dit onderwerp.

Deze handleiding is niet bedoeld als een diepte verkenning van de chakra's, maar is bedoeld om uit te leggen hoe de Chakra Healing Inwijding werkt.

Deze inwijding mag alleen door een Reiki Master worden doorgegeven.

Chakra Healing inwijding is een manier om krachtige, en geconcentreerde helende energie te sturen naar een specifieke chakra. Het reinigt en geneest de chakra's van oude problemen en de daarbij horende negatieve energieën. Deze negatieve energieën worden opgeruimd. De chakra’s worden geopend en op één lijn gebracht.

Deze Chakra Healing is een helende afstemming, die zeer krachtig en sterk is, en op kort termijn vele veranderingen teweeg brengt.

Het is geen apart Reiki systeem met unieke symbolen, maar kan wel tijdens een normale Reiki sessie worden gebruikt.

Maar deze afstemming werkt anders en is krachtiger dan dat je een Reiki systeem zou gebruiken.

 

Chakra Healing afstemming ruimt sneller en completer de problemen op dan bij een gewone Reiki behandeling.

 

Bij deze inwijding hoort een Nederlandse handleiding en een certificaat per mail.

 

Voor 50 euro krijg je 7 inwijdingen, deze worden in 1 keer gegeven.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 21 euro.

Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail. Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

De chakra healing heb ik in het verleden gespreid gegeven. Nu heb ik ze samen met een aantal collega's in 1 keer gegeven en blijkt dat als je ze in 1 keer geeft, de werking ervan veel effectiever is, de chakra's ook veel mooier in balans komen, en er veel minder bijwerkingen zijn. Voor deze inwijding is het fijn als je er ruim de tijd voor neemt.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak