Diep Helende Reiki

 

Diep helende Reiki is een speciaal systeem gericht op het werken met oude, ingekapselde wonden in de psyche. Het is een energie die diep doordringt in de lagen van de ziel en werkt op de gebieden die lang geleden zijn gekwetst en uit het bewustzijn zijn verdwenen. Het is de bedoeling dat de energie krachtig en toch zacht genoeg zal genezen met de minste hoeveelheid stress en met zo min mogelijk trauma.

Veel mensen lopen in het leven rond als gewonde wandelaars. Diep van binnen, verborgen in de ziel de overblijfselen van teleurstellingen en trauma's uit het verleden. Veel van deze diepe psychische wonden zijn zo diep begraven dat we ons er niet eens bewust van zijn, dat ze er zijn. Zij verblijven diep in de ziel, in het geheugen van het lichaam. Soms is de enige indicatie dat deze wonden er zijn, de reactie van het lichaam als het reageert met een ziekte of een pijn in dat gebied.

 

Een inwijding in deze prachtige energievorm kost 30 euro. Dit is inclusief nederlandse handleiding  en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak