Inwijding voor het samenvoegen van de Multidimensionale Zelven

 

De afstemming activeert je Gateway chakra's en transformeert al je chakra's in multidimensionale portalen.

 

Door middel van deze hoge energie afstemming kun je, door een krachtige transformatie binnen je energetische en fysieke lichaam, het samenvoegen van je Multidimensionale Zelven tot stand brengen. Dit leidt tot diepgaande veranderingen in je externe werkelijkheid, omdat je begint te leven vanuit een centraal punt – vanuit een Multidimensionale Zelf Hart.

 

De afstemming activeert je Thymus Chakra - dat is je Hogere Hartchakra, gelegen tussen je Keel Chakra en je Hart Chakra. Dit is de poort naar Universeel Bewustzijn, Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie.

 

Deze afstemming is voor de spirituele ontdekkingsreizigers, die wensen hun wezen te integreren en toegang tot hogere niveaus van kosmische wijsheid en bewustzijn te krijgen.

 

Uiteindelijk is het voor iedereen die een hoge frequentie van Liefde en Licht wenst te ervaren en uit te stralen. Door je Multidimensionale Zelven samen te voegen kun je al je energie en kracht magnetiseren naar een centraal punt - waar je nu bent.

 

De hoge energieën van de afstemming nemen ook het initiatief, een radicale fysieke verandering binnen het menselijk lichaam te bewerkstelligen.

 

Zoals we migreren van een 3e dimensionale tijd/ruimte naar een 5e dimensionale tijd/ruimte en daarbuiten, zijn onze fysieke lichamen ook aan het veranderen. Deze afstemming versnelt het bestaande proces door het herijken van je DNA en cel verjonging. Je staat het menselijke lichaam toe om hogere frequenties van energie en liefde te verankeren

 

Deze inwijding kost 30 euro, dit is inclusief nederlandse handleiding en certificaat per mail.

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak