Amethist Fairy Orb Afstemming.

 

“Als je kunt zien met het oog van een kind, is er een wereld vol kleur, vreugde en verwondering te zien. Het feeën koninkrijk herinnert ons eraan deze vreugde en creativiteit in leven te houden. Elke grot en holle boom heeft een deur naar een andere wereld. Elke bloem, elk blad, elk grassprietje heeft een verhaal te vertellen. Stromingen zingen, en de wind fluistert oude geheimen in de oren van diegenen die willen luisteren.”

 

Dit is een nieuwe vorm die gechanneld is tijdens het werken met gidsen en feeën.

Ja, ik geloof wel in feeën. De meeste mensen die affiniteit hebben met de natuur en ervan houden, weten dat ze bestaan en heel normaal zijn in ons Spiritueel Bewustzijn.

 

De Amethist Fairy is een prachtige fee om mee te werken en een prachtige ziel.

Ze vertoont geen bedrog, zoals sommige andere feeën kunnen vertonen, bij ons menselijk fysieke lichaam hier op Moeder Aarde. Ze is heel ontspannen, ze vertoont rust en controle over haar emoties, en haar genezings- en geestelijke gaves van de feeën. Dit is hoe ze Koningin is geworden.

 

Wat deze nieuwe vorm doet is het met de natuur samenwerking, energie, en de magie van de feeën samen met de kracht en de energie van de amethist, deze worden in een vorm gegoten en dan in een orb geplaatst , zodat wij daarmee kunnen werken.

 

We zullen eerst een stukje behandelen van werken met Moeder Aarde, de Energie en de magie van de Feeën. Daarna zullen we de kracht en de energie van de amethist behandelen, zodat je ook kan zien hoe je deze 2 kan samen plaatsen, en wat het eindresultaat zal zijn na de ontvangst van je orb inwijding. En ook hoe je dit kan gebruiken in je dagelijkse leven.

 

Sommigen van de toepassingen voor deze vorm van healing zijn hieronder opgesomd:

Overvloed.

Geld.

Welvaart.

Succes.

Kennis.

Wijsheid.

Inzicht.

Perceptie.

Intelligentie.

Begrip.

Liefde.

Romance.

Schat van Moeder Aarde.

Omgaan met lijden.

Omgaan met verlies.

Genezing van fysieke problemen.

Genezing van emotionele problemen.

Genezing van geestelijke problemen.

Brengt geluk in iemands leven.

Helpt ons om te mogen groeien en ons verder te ontwikkelen.

 

Deze inwijding plaats ik in een Engelenbol van Licht en kost 15 euro, dit is inclusief nederlandse handleiding en certificaat per mail.

In de handleiding staat beschreven hoe je deze inwijding uit een Engelenbol kan ophalen.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak