Quan Yin Lavendel Vlam Healing

 

De Lavendel Vlam van Quan Yin is een onderdeel van de Violette Vlam van transmutatie. Het is een onderdeel van een triade van energieën, afkomstig van die vlam, namelijk paars, Amethist en lavendel. Alle energieën afkomstig van Violet hebben iets te maken met de transformatie, transmutatie, zuivering of goddelijke alchemie.

De Lavendel Vlam is een zachtere versie van Violet met verzorgende aspecten en een duidelijke Vrouwelijke energie. Lavendel kalmeert negatieve energieën, zuivert langzaam onze velden en brengt ons terug in balans.
Deze energie leert ons dat het oké is om zacht te zijn voor onszelf. Het vertelt ons: Dat je perfect bent zoals je bent en niets anders nodig hebt om volledig te zijn.
De Lavendel Vlam is beschreven als pure 5-dimensionaal energie die niet is afgezwakt.

 

Het tweede deel van Lavendel Vlam Healing zijn de Lotus juwelen.

 

Lotus juwelen zijn energetische giften van Quan Yin.
Elk juweel is doordrenkt met bepaalde kwaliteiten, heeft zijn eigen kleur en chakra of positie in het energetisch veld. Er wordt aangenomen dat deze Lotus juwelen worden gegeven aan mensen (Juweel Dragers genaamd) om de chakra's te evolueren tot meer volmaakte vormen.

 

Verder kent dit systeem symbolen van Engelenenergie

Er zijn twee belangrijke engelen die Quan Yin helpen bij het werken met deze energie:
Isariel
Suriel

De engelen helpen om de energieën van de Vlam te zenden, beschermen met hun vleugels en kunnen worden opgeroepen om healingen te vergemakkelijken in het bijzonder, afstand genezingen. Ze werken ook tijdens een zelf healing

 

Andere symbolen van de Energie
Een symbool dat gebruikt kan worden om kristallen en kristallen grids af te stemmen.
Een symbool voor gebruik als derde oog inwijding.
Een symbool dat wordt gebruikt om mensen en plaatsen tegen schade te beschermen.

 

Verder is er een Rozenkwarts Gebed Methode

Deze inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief Nederlandstalige handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak