Om je een indruk te geven van de persoon waarmee je te maken hebt, heb ik een korte beschrijving gemaakt.

Mijn naam is Annelies van Dyck-Stassen.

Ik ben op 23 november 1958 om 7.10 uur in Elsloo geboren.

 

In 1980 getrouwd,  moeder van 2 dochters en een zoon. schoonmoeder en oma.

Mijn hobby's : alternatieve geneeskunde, spiritualiteit, creativiteit, schilderen, wandelen, zwemmen, lezen en bezig zijn met onze uilen en roofvogel.

Mijn allergrootste wens is om mijn kennis met zoveel mogelijk mensen te delen en om voor iedereen die het moeilijk heeft, op welke wijze dan ook, net dat lichtpuntje te zijn die hij/zij nodig heeft.

In 1995 kwam ik in contact met Reiki. Op dat moment werd mijn leven totaal anders, maar dan wel in positieve zin

In 2007 volgde ik de opleiding tot creatief therapeute en kwam ik tot de ontdekking dat ik heel graag en ook aardig tekenen en schilderen kon. (Ik dacht al die jaren, dat ik dat absoluut niet kon)

 

Waarom creativiteit bij alternatieve behandelingen.

Uit ervaring weet ik dat creatief bezig zijn een hele goede manier is om je geest leeg te maken. Gewoon de bezigheden en zorgen van alledag even vergeten. Door op speelse en ontspannen manier hiermee om te gaan, krijg je sneller, makkelijker en op een fijne manier de oorzaak van problemen boven water.

In de huidige tijd hebben heel veel mensen gebrek aan aandacht. Er is geen tijd om echt naar een ander te luisteren of met iemand bezig te zijn. Daarom geef  ik er dan ook de voorkeur aan om cursussen, workshops, inwijdingen en/of creatief bezig te zijn op individuele basis. U bent verzekerd van 100% aandacht.

Maar met een kleine groep van max. 5 personen bent u ook van harte welkom.

Geen therapie nodig maar gewoon een paar uurtjes lekker ontspannen creatief bezig willen zijn, is ook mogelijk. Dit kan natuurlijk wel in een kleine groep.

Alleen maar even je verhaal kwijt willen, ook dat is mogelijk. Bel of mail. Als ik kan helpen zal ik dat zeker doen.