Ayurveda Reiki

 

"Ayu" betekent leven en "Veda" betekent kennis van de Vedische teksten. Deze holistische wetenschap is de kennis van de volledige balans van lichaam, ziel en Geest, met inbegrip van emoties en psychologie, op alle niveaus.

 

Ayurveda bevat in zijn overweging, lange levensduur, verjonging en zelfrealisatie therapieën door middel van kruiden, voeding, lichaamsbeweging, yoga, aroma's, tantra, mantra's, en meditatie.

 

Er wordt gezegd dat Ayurveda is ontstaan door Lord Brahma (schepper van het Universum, volgens de Indiase mythologie) en afdaalde naar de aarde middels verschillende generaties van goden en heiligen.
De wijzen, artsen en chirurgen van die tijd waren dezelfde wijzen of zieners, diep toegewijde heilige mensen, die de gezondheid beschouwden als een integraal onderdeel van het geestelijk leven. Er wordt gezegd dat ze hun Ayurveda opleiding ontvingen tijdens meditaties. Met andere woorden, de kennis van het gebruik van verschillende genezing methoden, preventie, levensduur en chirurgie kwam door Goddelijke openbaring (Kosmische Intelligentie), er was geen gissen of testen en
nadelige gevolgen voor dieren. Deze openbaringen werden "gekopieerd" van mondelinge tradities naar schriftelijk in boekvorm, afgewisseld met de andere aspecten van het leven en spiritualiteit.

 

Ayurveda is een oude wetenschap van het leven. Het oudste traditioneelste en meest holistische medische systeem dat vandaag de dag beschikbaar is op de planeet.
De belangrijkste stelling heeft betrekking op de symbiose van ziel, lichaam en geest. Iedere ongelijkheid in deze synthese resulteert in lichamelijke kwalen. Deze oude Indiase geneeskunde streeft om de harmonie tussen het lichaam en zijn habitat te herstellen. Het werd, meer dan 5000 jaar geleden, in India geschreven. Vóór de komst van het schrijven, was de oude wijsheid van dit genezing systeem een deel van de Ayurveda spirituele traditie van de Vedische religie.

Hierbij wordt de Reiki energie gecombineerd met de energieën van Ayurveda.

 

Naast een healingsysteem heeft het ook betrekking op de geestelijke groei. Dit systeem laat de kundalini ontwaken, stemt je af op de vitale energie frequenties van Ayurvedische geneeskunde, mantra's, kleuren, planeten, Panchamahabootas (Machtigt u om de metafysische eigenschappen van de Aarde, Water, Vuur, Lucht, Space), enz. te gebruiken.
Het is uiterst krachtig en effectief, maar toch zacht.

 

Ayurveda engelen (zoals Lord Dhanvantari) helpen om de ziekte te diagnosticeren en voorzien de cliënt van de geschikte energie frequentie.

 

Het systeem bestaat uit 3 inwijdingen.

De kosten hiervoor bedragen 90 euro voor de 3 inwijdingen samen. Dit is inclusief Nederlandse handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 37,50 voor de 3 inwijdingen samen. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak