Creatieve therapie.

 

Creatieve therapie kan o.a. bestaan uit: Het werken met warme was/wasco's, spiritueel tekenen, schilderen, maar ook op andere manieren bezig zijn met verf.

 

Voordat een angst je bekruipt en je stopt met lezen: We werken 1 op 1 dus alleen jij en ik.

 

Ik hoor je al zeggen: ja maar, ik kan niet tekenen. Ik ben niet creatief.

 

Ik weet heel goed wat je bedoelt. Tot een paar jaar geleden was ik dezelfde mening toegedaan. Door allerlei "toevalligheden" kwam het tekenen en schilderen toch op mijn pad. En geloof het of niet, ik kreeg er zoveel plezier in dat ze me er voor konden wakker maken.

 

Wat ik als eerste leerde was dat je tekent voor jezelf. Niemand verplicht je om je werkjes ten toon te spreiden of zelfs maar te laten zien.

 

Iedereen is creatief, iedereen kan tekenen. Alleen laten we ons teveel beïnvloeden door de mening van anderen. Je eigen rijke binnenwereld van gevoelens, ervaringen, wensen, gedachten met kleuren op papier zetten is het begin van je reis met als doel bewustwording, innerlijke groei en gedachten.

 

Door tekenen en schilderen worden deze beelden zichtbaar. Een tekening of schildering laat zien wat er zich in jouw innerlijk afspeelt. Niet alleen zijn gevoelens en emoties soms moeilijk onder woorden te brengen, ook hebben ze vaak een achtergrond waar wij ons helemaal niet van bewust zijn. Door helend te tekenen en schilderen, wordt het intuïtieve vermogen aangesproken, waardoor onbewuste innerlijke processen duidelijk worden.

 

Deze creatieve tocht vormt jouw avontuur waarbij je met verwondering naar je eigen talenten en creaties zult leren kijken.

 

Je creatieve kanaal wordt (opnieuw) geopend en geactiveerd. Je kan weer op een frissen\ en kleurrijke manier met het leven omgaan. Moed, innerlijke vrijheid en inspiratie worden opgewekt, waardoor oude patronen makkelijker en op een leuke positieve veilige manier te doorbreken zijn.

 

Door te leren schilderen vanuit jezelf laat je de inhoud van diep binnen in je naar buiten komen. Je gevoelens, gedachten en ideeën over zowel de innerlijke als de uiterlijke wereld leer je zichtbaar maken.

 

Dit betekent dat je leert luisteren naar je hart en dat je moedig genoeg bent om uiting te geven over datgene wat bij jou speelt.

 

Voor een sessie van ongeveer 2 uur betaal je 50 euro. Dit is inclusief materialen.

 

Als je deze reis samen met mij aandurft, mag je hier klikken voor het maken van een afspraak.