Golden Triangle - Gouden driehoek


Golden Triangle is een Egyptisch energiesysteem, dat ontwikkeld is door James Purner.
Hij kreeg dit aangereikt door de Godin Isis. Deze leerde hem hoe het te gebruiken en hoe anderen in te wijden in het systeem.

 

Golden Triangle is zowel toe te passen voor een krachtige healing als voor persoonlijke groei

 

Je kunt het als een op zichzelf staande therapie gebruiken, maar ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld Usui Reiki, Edelsteentherapie of andere energievormen.

 

Het is niet nodig om de persoon, die je behandelt, aan te raken. Je kunt de Golden Triangle energie ook gebruiken voor een afstandsbehandeling.

 

In de originele handleiding van James Purner en Linda Vaughan vind je tal van oefeningen en technieken voor het gebruik van Golden Triangle. Je leert speciale behandelingen, maar je leert ook hoe je contact met Isis kunt leggen, hoe je klank en energie samen kunt laten werken en hoe je anderen in Golden Triangle kunt inwijden.

 

Nadat je regelmatig behandeld hebt met Golden Triangle, afgestemd bent op, en gewend bent aan de energie, kan het ook gebruikt worden om je mentale en telepatische krachten te ontwikkelen. Golden Triangle een stimulerend effect heeft op je derde-oog-chakra. In welke mate dit gebeurt, verschilt van persoon tot persoon.

 

Sommige mensen merken hier niets van, anderen juist veel, gewoon omdat iedereen anders is, niet omdat de ene inwijding sterker is dan de andere.

 

Als je eenmaal afgestemd bent op de Golden Triangle energie en je vraagt of de energie mag stromen, kun je, als je je ogen dichtdoet en je concentreert op je derde-oog-chakra de gouden driehoek voelen of zien. Maar ook mensen die hem niet voelen of zien zijn toch evengoed ingewijd, en vaak heel sterke healers.

Een afstandsinwijding kost 30 euro. Dit is inclusief nederlandstalige handleiding en certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak