Meridianen Schoonmaak

 

Wat zijn meridianen?

Meridianen zijn energiebanen die rond het lichaam in bepaalde trajecten lopen.

Langs iedere meridiaan zijn er punten waar de energie naar de oppervlakte komt en deze punten worden gebruikt in de acupressuur en acupunctuur.

Er zijn meridianen die diep in het lichaam lopen en die dichtbij de oppervlakte lopen, maar we zullen ons bezig houden met de 12 belangrijkste meridianen die aan de oppervlakte komen.

In China werken acupuncturisten al duizenden jaren met hulp van deze meridianen, in het Westen is dat relatief nog maar kort geleden.

De overtuiging is dat als de energiestroom wordt onderbroken, een ziekte ontstaat in het gebied van de onderbroken stroom (blokkade) of in een deel van het lichaam waarmee het is verbonden.

Als de energie doorstroming ernstig is onderbroken kan dat bewusteloosheid, of in het geval van helemaal geen energiestroom, de dood als resultaat hebben.

Nu begrijp je waarom het zeer belangrijk is dat de energie soepel langs de meridiaan lijnen loopt.

 

Dit systeem bevat 6 afstemmingen.

 

Meridian Flush 1 en 2 verwijderen negatieve energieën in het lichaam en ruimen eventuele blokkades in de energiebanen op. Hierdoor zal de energie doorstroom en toevoer verbeteren.

 

Meridian Flush 3 en 4 Loslaten van het verleden en omhelzen van het heden.

 

Meridian Flush 5 en 6 Brengen de mannelijke en vrouwelijke energieën, de yin en yang, van het energetisch systeem in evenwicht.

 

Deze inwijdingen kosten samen 60 euro. Dit is inclusief Nederlandse handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 25,25. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.