Etherische Kristallen inwijding

 

De energie van Etherische Kristallen is gechanneld door Ole Gabriëlse.

Door de zeer zuivere trillingen zijn de Etherische Kristallen veel sterker dan de kristallen of edelstenen die hier op aarde gevonden worden.

 

De energie is puur, er hangt geen energie aan van de omgeving waarin ze zich gevormd hebben, of van de arbeiders en machines die ze uit de aarde haalden of bewerkten. Ook liggen ze niet in winkels waar ze allerlei vreemde energieën kunnen opvangen.

 

Als je bent afgestemd op de energie van Etherische kristallen hoef je geen echte stenen meer te kopen om te gebruiken tijdens een healing.

 

Je kunt een healing geven met alleen deze kristallen, maar het je kunt ze ook prima gebruiken bij elke andere vorm van energetische therapie.

 

Ook zijn ze bruikbaar voor afstandsbehandelingen.

 

Je kunt de Etherische Kristallen gebruiken door een plek op het lichaam aan te wijzen en een bepaalde Kristal in gedachten te nemen. Het Kristal blijft zolang als nodig energie aan deze plek afgeven, daarna verdwijnt het Kristal vanzelf.

Na de inwijding kun je ook krachtige elixers maken.

 

Ook is het mogelijk om een Etherisch kristal in een Aards kristal te plaatsen. Door de samenwerking van het Aardse en Etherische kristal kan de werking met 400% worden verhoogd.

 

De kristallen zijn overal te plaatsen: in eten, in water, in een ruimte, kortom alles wat energie of bescherming nodig heeft kan voorzien worden van deze kristallen.

De hele opleiding bestaat uit 5 inwijdingen.

 

Ook leer je anderen in te wijden en te werken met deze prachtige energie.

 

De prijs hiervoor is 50 euro. Dit is inclusief nederlandse handleidingen een certificaat per mail. Je ontvangt maximaal 2 inwijdingen per week

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 21 euro. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

In het cursusboek is een bijlage opgenomen met de werking van een aantal edelstenen en kristallen, zodat je ze zowel Etherisch als "Aards" kan gebruiken.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak