Bevrijdende Energie


Bevrijdende Energie is zeer effectief voor het wegnemen van blokkerende emoties of wanneer er teveel obstakels in de weg staan om vooruit te komen.

Deze energie werkt via intentie of visualisatie, is bruikbaar voor jezelf en/of cliënten en kan zowel persoonlijk als op afstand gebruikt worden.

Het is een energie die je weer leert genieten van het leven

 

Hoe werkt deze energie.
Je kampt met emoties of blokkades waarop een drukkende lading energie ligt. Het witte licht haalt deze lading ervan af. Het kan zijn dat daarmee je probleem/emotie meteen is opgelost. Maar het is ook mogelijk dat je inzichten krijgt om een andere weg in te slaan en zo een en ander kan oplossen. Misschien komt de oplossing ineens, totaal onverwacht op je pad.

Het zou naïef zijn om te verwachten dat door het gebruik van deze energie al je problemen 1, 2, 3 opgelost zijn. Stel je hebt financiële problemen, dan staat na het gebruik van deze energie geen mannetje voor de deur met een zak geld. (Het kan wel, maar de kans is klein).

Wel zal je gevoel over deze problemen veranderen, waardoor je je gaat richten op overvloed in plaats van op tekorten.

Ook bij lichamelijke klachten zul je merken dat de dingen die je wel nog kan uitvoeren, veel meer in je bewust zijn komen, dan de zaken die je niet meer kunt doen.

Naarmate de emoties/problemen verdwijnen kunnen er lichamelijk ongemakken voelbaar worden, dit is heel normaal. Plekken die lange tijd verhard zijn geweest worden weer gevoed door energie. Vergelijk het met spierpijn die je voelt nadat je fanatiek gesport hebt.

Stel je open, geef je over, vertrouw en laat los en je zult ervaren dat er wonderen bestaan.

 

De kosten zijn 30 euro, dit is inclusief Nederlandse handleiding en een certicaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak