The Indigo Light Empowerment


Deze energie is afkomstig van Quan Yin en gechanneld door Linda C. Colibert.
Het systeem is meer bedoeld voor je zelfontwikkeling dan als healing systeem. Het is je uiteraard wel van dienst tijdens je omgang met alle andere levende wezens.

 

Een belangrijk onderdeel in deze inwijding zijn de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan de intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

 

De energie zuivert je energie frequentie en heeft een kalmerend effect op Indigo kinderen, Indigo volwassenen en Kristalkinderen.( Nieuwe Tijds Kinderen)

 

Deze kinderen zijn op Aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en heel bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kenden. Niet alleen zullen Indigo kinderen en volwassen baat hebben bij dit systeem maar ook de Kristal Kinderen voor wie de uitdagingen in deze tijd zelfs nog groter zullen zijn.

 

Deze kinderen krijgen vaak het label opgeplakt dat ze concentratie-, leer- en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

 

Zoals de naam al aangeeft is de kleur blauw-paars (indigo). Deze staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het Indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook om hen aan te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten om Gaia te helpen.

Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de Aarde en de wezens om hen heen.

Medeleven als test en uitdaging.

 

Indigo Licht gebruiken bij het werken met dieren

 

Dit systeem is perfect bij het werken met dieren, Het helpt je om verbinding te maken met het dier op een telepathische wijze en door middel van mededogen en medeleven.

 

Het betere begrip van de mensheid komt de dieren en de aarde ten goede. In staat zijn om te kunnen voelen wat er mis is met de (huis) dieren, zijn ze ziek of is er emotionele stress in het spel. Soms hebben zij emotionele en / of lichamelijke trauma's die gedragsstoringen veroorzaken.

 

Tijdens het werken met dieren, weet je instinctief wat het dier je zegt, je kunt woorden horen, dingen voelen in je eigen lichaam, of je weet gewoon, zonder dat je weet hoe je het weet. Dieren kunnen niet communiceren met mensen door ons dingen gewoon te vertellen, ze kunnen niet praten in onze taal. Door je empathie met dieren communiceren ze met je. Het is een soort van telepathische communicatie, waardoor je zou kunnen horen wat ze zeggen of door dingen te zien als foto’s met je ogen, of voelen wat zij voelen.

 

Deze prachtige inwijding mag je ontvangen voor 30 euro. Je ontvangt een nederlandse handleiding en je certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak