Feeën Rijk Reiki

 

Feeën Rijk Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is gericht op herstellen van en met hulp van de natuurlijke omgeving. Ook maak je een verbinding met de Deva's en Feeën.

 

Het is verstandig om eerst een vorm van traditionele Reiki te leren en het systeem hiervan te begrijpen. Echter, er zijn genoeg intuïtieve mensen die zich deze kennis eigen kunnen maken zonder een Reiki inwijding te hebben ontvangen

 

Die kleuren die met FRR geassocieerd worden zijn Groen en Bruin.

 

FRR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, geaard zijn en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feeënrijk.

 

Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het genezingsproces van dieren, en het openen van je spirituele centra om te kunnen communiceren met feeën en deva's. Het is beter dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energie volop aanwezig is.

Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeën of deva’s voelt terwijl je bezig bent.

 

Dit systeem bevat 3 inwijdingen, welke in 1 keer gegeven worden.

Je ontvangt een Nederlandse handleiding .

 

Dit systeem is gratis. Wil je graag een certificaat dan betaal je hier 10 euro voor. Deze 10 euro worden overgemaakt naar het Wereld Natuur Fonds.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak