Engelen Bol van Licht


Het creëren van een Engelen bol van Licht is een proces dat je toestaat om een bol te creëren die helende energie, Liefde, Licht en Bescherming, bevat.

Om de Engelen bol van Licht te creëren maken we een reis door de chakra's.

Door de afstemming op deze energie kun je de bol van engelenliefde en licht verzenden naar een ontvanger. De bol van de energie blijft totdat de ontvanger de bol oproept om te ontvangen.

Er is geen tijdsdruk, geen haast om klaar te zijn om de energie op een bepaalde tijd te ontvangen om geheeld of afgestemd te worden. Zodra een Engelen bol van Licht is gemaakt behoudt het de intentie.

Hierdoor kan de tijd genomen worden om zich mentaal en geestelijk voor te bereiden om de intentie te ontvangen.


Voorbereiding van je eerste engelen bol van Licht

Je hoeft je maar één keer voor te bereiden om afgestemd te worden op de engelen bol van licht. Zodra je de afstemming ontvangen hebt blijft deze bol in je Hart Chakra.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze licht bol, volstaat het om je hartchakra aan te raken en de bol zal ontstaan en reageren op je intentie.

 

Deze inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief nederlandse handleiding en een certificaat per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak