Angel Reiki voor kinderen

 

Deze Aartsengel verbinding voor kinderen is een vorm van energie afstemming die volwassenen toelaat kinderen af te stemmen op hemel trillingen, op een specifieke energietrilling, dat overeenkomt met de energietrillingen van lichtwezen kinderen.

Kinderen gaan door middel van specifieke fasen van emotionele beroering, omdat ze eerst moeten aanpassen aan het leven op het aardse vlak. De in deze cursus vermelde Aartsengelen zullen hen helpen om een aantal van de meest voorkomende problemen en kwalen bij kinderen te overwinnen, die zij zullen tegenkomen in hun dagelijks leven. Als er kinderen bij u in de buurt lijden aan een van de hier beschreven problemen, gewoon bidden tot de engelen die kunnen helpen met dit specifieke probleem. U kunt ook de kinderen een halfedelsteen geven die is doordrenkt met je gebed of kleed kinderen in een bepaalde kleur, die de trillingen die het meest geschikt is voor de aanpak van het specifieke probleem uitstraalt.

 

Voor 30 euro krijgt u de inwijding, inclusief een nederlandstalige handleiding en certificaat  per mail.

 

Ontvang je de inwijding liever in een Engelenbol van Licht dan zijn de kosten 12,50. Zowel de handleiding als het certificaat ontvang je dan per mail.

Weet je niet hoe je in een inwijding kan ophalen, geen probleem. Gewoon even laten weten en je ontvangt hiervoor gratis een handleiding.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.