Reiki grootmeester.

 

Om deze inwijdingen te ontvangen is het Reiki Master niveau nodig.

 

De 5e graad bevat een symbool dat helpt om je de intuïtie verder te ontwikkelen

Bij de 6e graad ontvang je een symbool wat je verder helpt bij het ontwikkelen van onvoorwaardelijk liefde.
Deze inwijdingen zijn nauw met elkaar verbonden.

 

Het symbool van de 7de graad, helpt je om vrij te worden en te zijn van afhankelijkheid van dingen, personen en nog van nog veel meer. Je leert de bron van geluk in je zelf en je verbinding met de universele energie te vinden.
Als aanvulling maak je kennis met het Anthakarana Symbool

 

De 8e graad geeft je een symbool dat je helpt bij het vinden van vrede.
Bij de inwijdingen in graad 7 en 8 krijg je als aanvulling de inwijding in het Anthakarana Symbool.

 

Het symbool van de 9e graad helpt je om het ware geluk te vinden.
Je leert om van jezelf en de ander te houden. Jezelf en iedereen zo te nemen zoals deze persoon is. Je zal met jezelf en met ieder ander tevreden zijn, ondanks ieders onvolkomenheden. Net zoals de wereld in het algemeen, ook deze heeft onvolkomenheden maar wordt ondanks dat toch geaccepteerd. Je zal met je volledige bewustzijn, elke dag opnieuw dankbaar zijn voor het geluk dat je mag vinden in de kleine dingen.

 

Graad 10 is de graad van hoop. Je begrijpt dat er nooit een reden is om hoop op te geven, er is altijd hoop. Dit geldt zowel voor de individuele mens als voor het collectief.
Iedereen mag de hoop houden op het bereiken van zijn/haar persoonlijke doel.
Hoop dat de wereld ondanks oorlog, terreuraanslagen, crisis, natuurgeweld, enz. toch steeds blijft bestaan.
Met het symbool wordt een een speciaal kanaal voor contact met de hogere energieën geopend. Dit kan naar geloofsovertuiging, geesten, beschermengelen, gidsen enz. genoemd worden. Het helpt ons om niet alleen antwoorden te krijgen op waarom vragen, maar ook om inzicht te krijgen in mogelijke alternatieven.

 

Innerlijke kracht helpt het symbool van graad 11 ons te vinden.
Mis je de innerlijke kracht om de gekozen en voor jou juist voelende weg te bewandelen, dan helpt dit je om een nauw contact met de Reiki energie op te bouwen, zodat je weer over voldoende kracht beschikt om verder te gaan.
Het is belangrijk om te begrijpen dat hindernissen, ontstaan door je eigen keuzes, door kritiek van anderen, omdat je tegen de maatschappij ingaat of dat familieleden het niet eens zijn met jouw keuze, alleen bestemd zijn om je over je weg en je motivatie te laten nadenken en zeer zeker niet om op te geven. Als deze weg voor jou voelt, als de weg die je mag gaan, helpt graad 11 je om de innerlijke kracht te vinden die je op dit levenspad nodig hebt.

 

De 12e graad biedt je een symbool aan, dat de liefde waarin wij zijn geboren doorgeeft in onze levensopdracht. Het helpt je op je zoektocht naar je levensopdracht of als je je gewoon geborgen wilt voelen zonder vijandigheid van buitenaf te moeten vrezen.

 

Het symbool van de 13e graad helpt bij het maken van verbinding met je innerlijke leraar
Het is de binding van onze ziel met God. Hier vindt je antwoorden, advies en hulp bij je levensopdracht.

 

14e graad
Schept een evenwicht tussen “IK” en “ZELF”
Het “IK” is het centrum van het bewustzijn, met de beperkingen en onvolkomenheden van het persoonlijkheidsbeeld. Het “IK” houdt zich bezig met persoonlijke identiteit, continuïteit over de tijd en het oprecht houden van de persoonlijkheid. Het is de bemiddelaar tussen het bewuste en onbewuste niveau.
Het “ZELF” is de superieur en zorgt met volledige overzicht, het gaat de de confrontatie aan met het “IK”. Toch gaat het op de vorderingen van het “IK” in. Hierdoor ontstaat een wederzijdse afhankelijkheid.
De opdracht van het “IK” is een bewustzijnsoriëntatie te verschaffen, waardoor de mens van zijn natuurlijke wereld isoleert en begrensd wordt.
Het basismateriaal van het “ZELF” zijn dromen en visioenen die vertaald en omgezet in het “IK” geïntegreerd worden.

Het symbool nodigt je uit wijs en rechtvaardig te handelen tot in je diepst innerlijk. Je hebt zelf de vrije keuze om over de energie en zijn werking ervan te beslissen.
Het individualisatieproces wordt afgesloten als je je ware “ZELF” herkent.


Reiki Grootmeester, de 15e Graad.
Het symbool in deze laatste Usui Reiki is het grootmeester symbool.
Het levensgeluk vinden

Uitdagingen in ons leven vragen ons, om ons steeds weer op nieuwe richtingen te concentreren. Als we leren om naar ons innerlijke te luisteren, kan het leven ons veel meer geven als dat we tot nu toe hebben meegemaakt.

Moedig wagen we met deze 15de Reiki graad de eerste stap.
Iedereen wil gelukkig zijn. Maar wat is geluk ? Voor de een is dit harmonie in gezin, familie, werkkring, voor de ander ambitie, carrière, aanzien in de maatschappij of vrijheid.
Maar wat geluk ook voor je mag betekenen, vergeet niet dat er meerdere wegen naar geluk leiden.

Iedere dag dat je niet gelukkig bent laat frustratie, ontevredenheid en ongenoegen in je groeien. Onze levenskwaliteit neemt af, waardoor we blijven steken in onze onopgeloste problemen. We worden steeds ontevredener en zakken steeds verder weg van ons doel “gelukkig zijn”.

Het symbool laat je de weg van geluk en tevredenheid zien. Je eigen geluk op jouw levensweg.


De kosten zijn bij een 1 op 1 afstandsinwijding 30 euro per inwijding, bij plaatsing in de engelenbol van Licht 12,50 per inwijding.

Het totaalpakket bij 1 op 1 afstandsinwijdingen 250 euro, bij plaatsing in de Engelenbol 100 euro.

 

De handleidingen zijn Nederlandstalig en worden evenals het certificaat per mail gestuurd. Na Graad 15 ontvang je het certificaat als Grootmeester Reiki

 

Klik hier voor het maken van een afspraak